• Header 1

    U bent op zoek naar een financiële planning applicatie op basis van XBRL?

    ForecastXL biedt de oplossing.

XBRL Software

U bent op zoek naar een financiële planning applicatie op basis van XBRL. Uw organisatie heeft of wil de XBRL standaard doorvoeren in de boekhouding. Alle applicaties moeten naadloos op deze indeling aansluiten, dus ook een applicatie voor financiële planning. ForecastXL is dé oplossing.

ForecastXL - XBRL Software

Door het gebruik van de nieuwste technieken en inzichten (zoals onze dynamische forecast) is ForecastXL in staat om naast het genereren van een financiële planning ook een tijdsbesparing te realiseren door koppeling met het in uw organisatie gebruikte boekhoudpakket en andere softwarepakketten.

Om de financiële planning voor iedereen (van financials tot non-financials) inzichtelijk te maken, maken wij gebruik van intuïtieve navigatie, duidelijke visuele analyses en professionele rapportages.

Onze applicatie is geschikt om te "begroten" vanuit een voortschrijdend inzicht. Dus "begroten" vanuit de resultaten van het verleden naar de toekomst. De workflow zorgt ervoor dat zaken worden verantwoord, vast worden gelegd en vraagt of er actie is ondernomen. Transparantie en rekenschap zorgen voor een krachtig sturingsmiddel.

De implementatie kunt u prima zelf uitvoeren. De grootboeken koppelt u eenvoudig aan onze applicatie, die dus gebaseerd is op de XBRL structuur voor het boekhouden. Ook boekhoudingen die nog niet zijn ingericht in de XBRL structuur kunnen eenvoudig worden gekoppeld. Dat is alles! Onze applicatie is makkelijk schaalbaar. U kunt zelf gebruikers toevoegen en rechten toewijzen.

Wij nodigen u uit om ForecastXL te proberen.

Contact

Bankastraat 76
9715 CJ Groningen
support@forecastxl.com